Točka zapisnika

1. Predlog sklepa o spremembah in dopolnitvah Načrta ravnanja s stvarnim premoženjem občine Lendava v letu 2022 – 3. sprememba

Gradivo t. j. predlog sklepa o spremembah in dopolnitvah Načrta ravnanja s stvarnim premo-ženjem občine Lendava v letu 2022 – 3. sprememba, je bilo skupaj z glasovnico dne 21. 7. 2022 posredovano vsem članom občinskega sveta (posredovano gradivo je sestavni del arhiv-skega zapisnika), s tem, da je 18 članom bilo posredovano gradivo z namenom odločanja, 1 članu sveta, to je podžupanu, ki začasno opravlja funkcijo župana pa je bilo gradivo posredova-no zgolj v vednost, saj njegova funkcija v času opravljanja funkcije župana miruje. Gradivo je bilo istega dne objavljeno tudi na spletni strani Občine Lendava: www. Lendava.si.

Od 18 poslanih predlogov sklepa o spremembah in dopolnitvah Načrta ravnanja s stvarnim premoženjem občine Lendava v letu 2022 – 3. sprememba, je do vključno ponedeljka, 25. 7. 2022 do 15.00 ure bilo vrnjenih in izpolnjenih 10 glasovnic o predlogu sklepa.

Glasovnice so v roku vrnili naslednji člani sveta:

Eva Šabjan, Nataša Horvat, Jožef Gerenčer, Robert Požonec, Janez Somi, Gyöngyi Horvat, Patrik Kocet, Elvira Vaupotič Göncz, Romeo Gal in Rozina Nemec.

S predlaganim sklepom je soglašalo 10 (deset) članov sveta, PROTI ni glasoval noben član sveta.

Soglasno je bil sprejet

Sklep št. 429 :

1.Občinski svet sprejema predlog sprememb in dopolnitev Načrta ravnanja s stvarnim premoženjem Občine Lendava v letu 2022 – 3. sprememba, v predloženi obliki.

2.Ta sklep velja z dnem sprejema.

Predlog sklepa o spremembah in dopolnitvah Načrta ravnanja s stvarnim premoženjem občine Lendava v letu 2022 – 3. sprememba