Točka zapisnika

1.1. Določitev dnevnega reda, predlog 4. točke 22. redne seje občinskega sveta

Predsedujoči predstavi dnevni red 22. seje občinskega sveta. Ob tem poda predlog, da se 4. točka –Predlog odloka o spremembah in dopolnitvah odloka o preoblikovanju javnega zavoda Svet mladih – zavod za usposabljanje mladih Lendava – Ifjúsági Képzési Központ Lendva v javni zavod Zavod za turizem in razvoj Lendava –Turisztikai és Fej-lesztési Közintézett Lendva obravnava po skrajšanem postopku, saj gre le za spremembo odloka zaradi razširitve dejavnosti.

Predsedujoči predlaga glasovanje.

Prisotnih je bilo 13 članov občinskega sveta.

Glasuje 13 članov občinskega sveta.

Soglasno je bil sprejet

Sklep št. 415 :

Občinski svet soglaša, da se 4. točka dnevnega reda; to je Predlog odloka o spremembah in dopolnitvah odloka o preoblikovanju javnega zavoda Svet mladih – zavod za usposabljanje mladih Lendava – Ifjúsági Képzési Központ Lendva v javni zavod Zavod za turizem in razvoj Lendava –Turisztikai és Fejlesztési Közintézett Lendva obravnava po skrajšanem postopku.

Nato je Igor Kulčar izrazil nezadovoljstvo glede objave odgovora na njegova vprašanja s prejšnje seje, saj je bil odgovor objavljen dan pred sejo, o čemer niti ni bil obveščen.

Obrazložitev k navedeni pripombi je podala Jasna Bračič-Szabó, da je odgovor na spletni strani občine res bil objavljen dan pred sejo, vendar so o tem vsi svetniki prejeli obvestilo po elektronski pošti, kar je potrdil tudi dr. Mihael Kasaš, direktor OU.